شربت خانگی خوشمزه

جمعه 10 ارديبهشت 1400
19:44
سید محمد فاطمی

مواد لازم

۳ پ شکر

۱ پارچ آب متوسط

۱/۲ فنجان گلاب

۳ ق غ آبلیمو

یخ های قالبی با تخم شربتی

۱/۲ فنجان زعفران دم شده


مراحل تهیه

آب و شکر رو هم زدم تا شکر حل بشه. بعد گلاب و زعفران و آبلیمو اضافه کردم و هم زدم. در آخر یخ های قالبی اضافه بشه گذاشتم خنک خنک شد بعد سرو کردم. عالی بود


موضوعات: آموزشی,آشپزی,
برچسب ها: شربت , ساخت شربت ,
[ بازدید : 75 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

طرز تهیه فلافل لبنانی اصل خوشمزه و ترد خاص

پنجشنبه 26 مهر 1397
10:22
سید محمد فاطمی
طرز تهیه فلافل لبنانی اصل خوشمزه و ترد خاص

فلافل یه فست فود خوشمزه، ارزون و تقریبا سریع به حساب میاد و چند وقتی هست که با اینکه ریشه عربی داره جاشو خیلی خوب تو سفره ما ایرانیا باز کرده است. پایه اصلی فلافل نخوده اما گاهی مواد دیگه ای هم بهش اضافه میشه و طعم جدیدی رو بوجود میاره. در این مطلب طرز تهیه فلافل لبنانی که با چاشنی ها بسیار ترد خوشمزه می شود آشنا می شوید...


موضوعات: آشپزی,
برچسب ها: آشپزی ,
[ بازدید : 2179 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی خوشمزه

شنبه 21 مهر 1397
22:22
سید محمد فاطمی
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی خوشمزه

کوکو غذای ساده و در عین حال خوشمزه ای است، اما شاید هر کوکوی لذیذ نباشید، پس این بار با یک دستور متفاوت برای کوکو داریم که حتما خوشمزگی آن فراموش نشدنی خواهد بود...


موضوعات: آشپزی,
برچسب ها: آشپزی ,
[ بازدید : 1063 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ

شنبه 21 مهر 1397
13:08
سید محمد فاطمی
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ

یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی که مطمئن اغلب شما دوست دارید و عاشقشید ترشی لیته بادمجون است، در این مطلب با طرز تهیه لیته بادمجان خوشمزه آشنا می شود

مواد لازم

● بادمجان : 6 عدد متوسط

● آب : نصف قابلمه + ● سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان)

● نمک : 1 قاشق

● هویج : 2 عدد

● سیر : 10 دونه

● رب انار : 2 قاشق پر

● شیره انگور یا شکر : 5 قاشق


موضوعات: آشپزی,
[ بازدید : 3558 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

شنبه 30 تير 1397
6:42
سید محمد فاطمی
طرز تهیه اکبر جوجه اصل

برای طرز تهیه اکبر جوجه اصل ابتدا بدانید اکبر جوجه چیست ؟

نام یک رستوران زنجیره‌ای و همچنین لقب فردی به نام علی‌اکبر کلبادی است. آقای کلبادی بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده غذای مشهور اکبر جوجه است. این نام، اکنون به صورت نام رسمی یک غذای مازندرانی در گوشه و کنار خیابان‌های شمال کشور به چشم می‌خورد.رستوران اکبر جوجه در سال ۱۳۲۳ در جاده قدیم شهرستان گلوگاه، واقع دراستان مازندران افتتاح شد. کار این رستوران به‌سرعت رونق گرفت و اکبر علی‌اکبر کلبادی، صاحب رستوران اکبر جوجه با همکاری برادرانش، به‌تدریج شعبه‌هایی در اقصی‌نقاط مختلف مازندران و گلستان راه‌اندازی کردند.


موضوعات: آشپزی,
برچسب ها: آشپزی ,
[ بازدید : 651 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آموزش کسب درآمد با بارگذاری ویدیو است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس خرید آنتی ویروس مهاجرت به استرالیا نقاشی ساختمان ویلچر خرید کفش مردانه سوالات استخدامی اموزش و پرورش ثبت نام فارکس خرید بک لینک چاپ چسب قیمت نایلون حبابدار خرید فالوور ارزان انواع بادام حفاظ آکاردئونی
بستن تبلیغات [X]