طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ

یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی که مطمئن اغلب شما دوست دارید و عاشقشید ترشی لیته بادمجون است، در این مطلب با طرز تهیه لیته بادمجان خوشمزه آشنا می شود
مواد لازم
● بادمجان : 6 عدد متوسط
● آب : نصف قابلمه + ● سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان)
● نمک : 1 قاشق
● هویج : 2 عدد
● سیر : 10 دونه
● رب انار : 2 قاشق پر
● شیره انگور یا شکر : 5 قاشق
آموزش ترشی بادمجان با پوست
طرز تهیه :
1- ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست که البته بدون پوستم هم میشود، حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید
2- با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا بادمجان های پخله را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید
3- هویچ را در ظرف جدایی خرد کرده و با آب بپزید
4- بعد از پخته شدن هویج، آنرا با رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید
5- چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد
آموزش لیته بادمجان با هوچی و رب انار
نکته ها :
میزان رب و شیره و سرکه را خودتا می توانید کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون در بیاد، با کمک رب انار و شیره طعمش بی نظیر خواهد شد
بجای پختن بادمجان می توانید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید، سپس سرکه و بقیه موادو بریزید.
[ بازدید : 4997 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]