طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ

شنبه 21 مهر 1397
13:08
سید محمد فاطمی
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با رب انار و هویچ

یکی از خوشمزه ترین ترشی هایی که مطمئن اغلب شما دوست دارید و عاشقشید ترشی لیته بادمجون است، در این مطلب با طرز تهیه لیته بادمجان خوشمزه آشنا می شود

مواد لازم

● بادمجان : 6 عدد متوسط

● آب : نصف قابلمه + ● سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان)

● نمک : 1 قاشق

● هویج : 2 عدد

● سیر : 10 دونه

● رب انار : 2 قاشق پر

● شیره انگور یا شکر : 5 قاشق

آموزش ترشی بادمجان با پوست

طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان و هویج

طرز تهیه :

1- ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست که البته بدون پوستم هم میشود، حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید

2- با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا بادمجان های پخله را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید

3- هویچ را در ظرف جدایی خرد کرده و با آب بپزید

4- بعد از پخته شدن هویج، آنرا با رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید

5- چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد

آموزش لیته بادمجان با هوچی و رب انار

لیته بادمجان با رب انار

نکته ها :

میزان رب و شیره و سرکه را خودتا می توانید کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون در بیاد، با کمک رب انار و شیره طعمش بی نظیر خواهد شد

بجای پختن بادمجان می توانید اونارو کبابی کنید بعد پوستشو بکنید، سپس سرکه و بقیه موادو بریزید.


موضوعات: آشپزی,
[ بازدید : 4648 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

مطالب مرتبط

نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آموزش کسب درآمد با بارگذاری ویدیو است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار خرید بک لینک خرید آنتی ویروس خرید آنتی ویروس موشن کده مجله زندگی بهتر دکتر ارتودنسی تهران لوازم یدکی لکسوس خرید نایلون حبابدار چاپ چسب خرید نوار خطر ضربه گیر از کجا بخریم سنگ لاشه عطر زنانه اصل بهترین لپ تاپ
بستن تبلیغات [X]